Vilka är vi?

Dolor SöderbomMagnus Hjerpe

Dolor, busfröet, är född i Malmö med en stor portion humor, lekfullhet och nyfikenhet, vilket präglar den han är idag. Han gav sig ner på djupet inom personlig utveckling under sin karriär som fridykare, då han satte det första svenska fridykar-rekordet. Under sin fridykarperiod deltog han i ett flertal projekt, där Försvarets Forsknings-anstalt undersökte hans nydanande tekniker för ökad prestation. Under denna period förstärktes hans stora nyfikenhet på människors förmåga att tänja på sina gränser, vilket ledde honom in på områden som mental träning, prestations- och idrotts-psykologi, NLP och coaching. Dolor skaffade sig därefter en gedigen utbildning i NLP och har av The Society of NLP blivit internationellt certifierad som coach.

1993 började Dolor sammanställa en egen metod för coaching, som han sedan dess har vidareutvecklat och finslipat till det som idag kallas Alfametoden. Med hjälp av Alfa-metodens coachningstekniker har han hjälpt allt ifrån elitidrottare till affärsmän att slå sina egna rekord. Idag arbetar Dolor som handledare/ coach på EnRival.

Civilingenjören och patent-konsulten som insåg att hans intresse för människor är större än intresset för deras uppfinningar. Han sadlade om till medicinsk massageterapeut, och därefter träffade han Dolor och utbildade sig till coach i Alfametoden. Efter det har han vidareutbildat sig till hypnosterapeut hos SSEAH och SAHH i Sverige och Uncommon Knowledge i Storbritannien. Magnus har under många år haft starkt fokus på sin egen personliga utveckling, som, precis som för många andra, har handlat om att ”spränga sina gränser” och hitta tillbaka till barnet inom sig. Som barn och tonåring älskade han att teckna roliga figurer, göra musik och att spexa. Under uppväxten fördunklades artisten inom honom av alla ”plikter”, men idag har den åter kommit fram – denna gång för att stanna.

Magnus brinner för att hjälpa andra med bland annat det han har hjälpt sig själv med. Han har en obotlig nyfikenhet på hjärnans mysterier, och drivkraften är viljan att verkligen förstå, ingenjör som han ändå är. Idag jobbar Magnus som hypnosterapeut på Helahuma hypnos i Malmö.

 

Bättre Självförtroende – konkret hjälp online – Drömverkstad