Få bättre självförtroende med hjälp av mental träning i MP3

som du laddar ner gratis

Vill du ha bättre självförtroende? Nu har du möjligheten att prova mental träning i MP3 helt gratis, så att du kan uppleva kraften i den.

 

Denna animerade film visar hur du visualiserar för att förbättra ditt självförtroende på mindre än 10 minuter.

 

När du har sett filmen kan du gratis ladda ner ljudfilen i MP3-format, så att du själv enkelt kan utföra denna teknik som ökar din tro på dig själv och din förmåga.

 

 

 

Vart vill du att vi ska skicka länken till ljudfilen?

Fyll i ditt namn och din e-postadress i formuläret nedan för att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev. Då skickas automatiskt ett mejl till dig med en länk för att ladda hem MP3-filen. Vi har också skrivit tolv stycken Motivationsbrev som kan hjälpa dig att stärka motivationen så att du lättare uppnår dina personliga mål.

 

När vi har något nytt att erbjuda som vi tycker är värdefullt så skickar vi ett mejl till dig om det.

 

Vi tycker lika lite om SPAM som du. Vi ser till att ditt namn eller e-postadress inte går vidare till någon annan, och du kan när som helst radera dina uppgifter från vårt register genom att klicka på en länk längst ner i mejlet som du får.

 

Headline

 

Detta får du gratis

• Du får mental träning i MP3, som med de senaste teknikerna guidar dig och förbättrar ditt självförtroende på mindre än 10 minuter. Den är enkel, konkret och kraftfull, och framförallt ... den är strax din.

 

• Du får våra tolv Motivationsbrev som pdf-dokument, med användbar information och kraftfulla mentala tekniker. Här är några av rubrikerna:

 

”Vilken sorts motivation går du igång på?”

”Din hjärna är som Google”

”Hur du trollar med hindren”

”Kom loss!”

”Vad tror du att du är värd?”

”Tror du på dig själv?”

 

• När vi har något nytt att erbjuda som vi tror du kan ha glädje av får du ett nyhetsbrev om det.

 

Ladda ner ljudfilen och de tolv motivationsbreven genom att fylla i formuläret ovan.

 

Om Drömverkstad och den här hemsidan

Drömverkstad är en kurs som vi, Dolor Söderbom och Magnus Hjerpe, höll våren 2008. Kursen syftar till att stärka deltagarnas självförtroende, självkänsla och motivation så att de lättare uppnår sina drömmar och mål i livet.

 

För närvarande är kursverksamheten vilande, men här på hemsidan bjuder vi på sådant som vi tidigare har skapat och tipsar om sådant som vi rekommenderar.

 

Idag arbetar Dolor Söderbom som handledare/coach på EnRival.

 

Magnus Hjerpe arbetar som Hypnosterapeut i Malmö eller via Skype. Tillsammans med leg. kiropraktor Marie Tånnander driver Magnus även följande verksamheter i Malmö:

Helahuma massage

Helahuma kiropraktik

Helahuma akupunktur

Se även magnushjerpe.se.

 

Magnus hjälper också sina kollegor på Holmgatans Friskvård i Malmö med hemsidan. Eftersom han tycker om att läsa böcker vill han även rekommendera samlingssidan Bokrean.nu.

 

Vem vet, en vacker dag kanske vi kör igång kursen Drömverkstad igen…

Bättre Självförtroende – konkret hjälp online – Drömverkstad